HR EN

2. studenoga 2017. – Radionica osmišljavanja građanske inicijative za očuvanje izvora voda

logo javno dobro

logo javno dobro

Radionica osmišljavanja građanske inicijative za očuvanje izvora vode će se održati u četvrtak, 02. studenoga 2017. godine u Info centru, B. Paškala Vujčića 1, Imotski, s početkom u 17:00 sati.

Centar za održivi razvoj poziva predstavnike organizacija civilnoga društva, lokalnih samouprava te sve zainteresirane građane na radionicu osmišljavanja građanske inicijative za očuvanje izvora vode koja će se održati u četvrtak, 02. studenoga 2017. godine u Info centru, B. Paškala Vujčića 1, Imotski, s početkom u 17:00 sati.

Na radionici će sudionici sudjelovati u osmišljavanju građanske inicijative za očuvanje izvora vode na području Imotske krajine te u pripremi i izradi projekta.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na adresu: cor.dalmacija@gmail.com  ili na tel: +385 98 540 538.

Projekt “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Više informacija o projektu: http://www.udd.hr/?page_id=8 .

Listopad, 2017.

logo javno dobro

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene