HR EN

29. rujna 2015. Susret volontera u Hrvacama (naselje Dabar)

Volontiram - činim svoj svijet boljim

Volontiram - činim svoj svijet boljim

Cilj susreta je bio razmjena iskustava volonterskih akcija da bi svojim idejama jedni drugima potaknuli osmišljavanje daljnjih volonterskih akcija.

Volontiram - činim svoj svijet boljim

U utorak, 29. rujna održan je susret volontera na kojem su sudjelovali volonteri iz Imotskog, Ciste Velike, Metkovića i Sinja. Susret volontera je održan na poligonu zadruge Patriot. Cilj susreta je bio razmjena iskustava volonterskih akcija da bi svojim idejama jedni drugima potaknuli osmišljavanje daljnjih volonterskih akcija. Sudjelovalo je preko šezdeset volontera uz pratnju svojih mentora – koordinatora volontera. Nakon predstavljanja rada Udruge Patriot koja nam je ustupila prostor za druženje, organizatori volontiranja su predstavili svoje volonterske akcije. Potom su volonteri uživali u zajedničkom druženju i razgledavanju prirode na poligonu zadruge.

Ovim putem se zahvaljujemo Udruzi Patriot koja nam je ustupila prostor za susret i druženje volontera.

Susret volontera je jedna od aktivnosti projekta Volontiram – činim svoj svijet boljim. Projekt se provodi uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih. Nositeljica projekta je udruga Centar za održivi razvoj Imotski s partnerima Udrugom Dobra Metković, Cerurom Sinj i Udrugom Naše Ognjište Knin.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene