HR EN

Bilten za poljoprivrednike Ministarstva poljoprivrede i Poslovnog dnevnika

minn poljoprivrede

minn poljoprivrede

Poslovni dnevnik je pokrenuo izdavanje mjesečnog biltena za poljoprivrednike sa specijaliziranim temama i edukativnim savjetima. U nastavku obavijesti možete preuzeti bilten za kolovoz.

minn poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede priključilo se projektu Poslovnog dnevnika – Poslovni uzlet,  kroz koji će se na županijskoj i regionalnoj razini u 2015. godini provoditi edukacija poljoprivrednih proizvođača u raznim  gradovima Hrvatske. Kroz cjelogodišnju kampanju, na svim platformama Poslovnog dnevnika, nositelji projekta upoznat će javnost s uspješnim pričama malih i srednjih poduzetnika, na županijskoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, te organizirati popratne manifestacije seminarsko-edukativnog tipa, koje služe  povezivanju malog i srednjeg poduzetništva općenito te njihovoj edukaciji, a u svrhu promicanja i poboljšanja njihovog poslovanja.
 
U sklopu suradnje s Ministarstvom poljoprivrede, Poslovni dnevnik je pokrenuo izdavanje mjesečnog biltena za poljoprivrednike sa specijaliziranim temama i edukativnim savjetima. Kolovoski broj posvećen je zaštiti autohtonih proizvoda koji će tijekom ovog tjedna preko Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju biti poslan na e-mail adrese poljoprivrednih gospodarstva.
 
Bilten za poljoprivrednike možete preuzeti ovdje.

Izvor: www.mps.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene