HR EN

COR traži volontere i volonterke za program pomoći u učenju

Centar za održivi razvoj (COR) i u novoj školskoj godini, 2. listopada 2021. godine, u 9 sati, ponovno otvara vrata učenicima od 1. do 6. razreda osnovne škole, koji trebaju pomoć u učenju iz hrvatskog, engleskog jezika i matematike.

Višegodišnjim volonterskim programom pomoći u učenju, u sklopu projekta „Volontiram – činim svoj svijet boljim“ volonteri i volonterke pružaju učenicima pomoć u učenju besplatnim instrukcijama. Ovaj program COR provodi u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Imotski i partnerskim školama u okviru Lokalnog volonterskog centra Imotski, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Prvim danom volontiranja uključujemo se u kampanju Hrvatska volontira koja se ove godine provodi pod sloganom: Dobro je što ste tu!

Centar je ovim programom, uz vrijedne volontere i volonterke, koji su darovali svoje vrijeme i znanja, godinama olakšavao obrazovanje mnogim učenicima Imotske krajine. Tako i ove školske godine COR objavljuje poziv volonterima i volonterkama na poziciji ”Pomagač/ica u učenju” da se uključe u ovu aktivnost. Poziv se odnosi na volontiranje u Centru za održivi razvoj pružanjem besplatnih instrukcija.

Pozivamo  sve zainteresirane volontere/ke da nam se jave na e-adresu cor.dalmacija@gmail.com, neku od postojećih društvenih mreža  (Facebook, Instagram) ili pozivom na broj 095 818 96 35, radnim danom od 10 do 16 sati!

Više informacija potražite na stranicama našeg lokalnog volonterskog centra:

https://volonteri-im.eu/uncategorized/pomoc-u-ucenju-poziv-volonterima-i-volonterkama/

 

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene