HR EN

Cross Over 2019. u Biogradu na Moru

U Biogradu na Moru, od 19. do 23. studenoga 2019. u okviru transnacionalne suradnje (TCA) održava se Cross Over – međunarodni trening na kojem sudjeluje 20 sudionika iz sedam zemalja: Begije, Litve, Latvije, Mađarske, Srbije, Češke i Hrvatske.

Cilj treninga je produbiti razumijevanje formata strateških partnerstava i podići kvalitetu projektnih prijava na nadolazećim rokovima programa Erasmus+. Kako bi polaznici uspjeli ostvariti cilj pomažu im dvije trenerice i i četiri djelatnika za strateška partnerstva iz europskih nacionalnih agencija.

Cross Over je dugoročni projekt nacionalnih agencija za provedbu strateških partnerstava u sklopu programa Erasmus+ (područje mladih), a sastoji se od nacionalnog i međunarodnog treninga, koji se održava od početka Erasmus+ programa. Agencija za mobilnost i programe EU po drugi put koordinira aktivnosti međunarodnog treninga.

Sljedeće izdanje međunarodnog Cross Over treninga održat će su u Budimpešti u studenom 2020. Agencija za mobilnost i programe EU bit će organizator nacionalnog treninga u proljeće 2020. Sudjelovanje na nacionalnom treningu preduvjet je za odlazak na međunarodni trening.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene