HR EN

Dani volonterskog rada održat će se krajem rujna – otvorene prijave

Volontiram-cinim-svijet-boljim

volonteri

Tradicionalni Dani volonterskog rada ove godine održati 26. rujna, u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira. S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, ove godine će se održati samo javna humanitarna manifestacija na otvorenom uz predstavljanje udruga i javnih institucija,  proizvoda i volonterskih programa na štandovima u Strossmayerovom parku u Đardinu.

Tradicionalno, dio novca od prodaje proizvoda sve organizacije doniraju za jednu udrugu koja svoju potrebu za financiranjem prijavljuje putem našeg prijavnog obrasca i koju će Savjet Volonterskog centra Split izglasati na svom sastanku.

U privitku se nalazi prijavni obrazac koji možete popuniti u slučaju da prijavljujete neku svoju potrebu za koju će se prikupljati donacije. Napomena: prikupljenim novcem mogu se financirati dodatni materijali i oprema nužni za rad udruge, sanacija i/ili prilagodba prostora za korisnike i slično. Prikupljenim novcem ne mogu se financirati troškovi režija, troškovi putovanja, plaće zaposlenog osoblja, kao ni naknade za honorarne suradnike (ugovor o djelu, autorski ugovor, studentski ugovor).

Rok za slanje prijavnog obrasca za potporu je petak 11. rujna 2020. g. 

Prijavni obrazac za potporu 2020

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene