HR EN

Festival mandolinista “Mandolina Imota”

Festival mandolinista „Mandolina Imota“ započinje u petak, 25. listopada i trajat će do nedjelje, 27. listopada, pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture, Ministarstva kulture, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Imotskog.

U sklopu bogatog programa, svečano otvaranje Festivala bit će u petak, 25. listopada, kada će koncert održati Orkestar mandolina Ljubljana iz Republike Slovenije u dvorani Glazbene škole Dr. fra Ivan Glibotić, s početkom u 19:30 sati.

Natjecanje komornih sastava B kategorije na rasporedu je u subotu, 26. listopada, u dvorani Glazbene škole Dr. fra Ivan Glibotić, s početkom u 17 sati. Potom slijedi natjecanje mandolinskih orkestara A kategorije u 18 sati. Natjecanje mandolinskih orkestara B kategorije je u 19 sati, a nove skladbe su u 19:30 sati. HGGD Sloga te Orkestar mandolinista i gitarista Zagreb održat će koncert u 20 sati.

Večer imotskih autora na rasporedu je u nedjelju, 27. listopada, u dvorani Pučkog otvorenog učilišta, s početkom u 19:30 sati, nakon čega će uslijediti svečano zatvaranje Festivala.

Radio Imotski

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene