HR EN

Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” i Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama “Davor Belaić”

volonteri

volonteri

RVC Split objavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama “Davor Belaić” za 2020. godinu.

Nagrada “Vinka Luković” se dodjeljuje pravnim osobama – neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) u ovoj godini. Prijaviti možete vlastitu, ali i neku drugu organizaciju s vašeg područja za koju smatrate da nagradu zaslužuje. U privitku ćete pronaći Pravilnik za dodjelu nagrade, kao i Obrazac za prijavu na natječaj s detaljnim uputama.

Nagrada “Davor Belaić” se dodjeljuje fizičkim osobama – koordinatorima volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za doprinos razvoju školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) u ovoj godini. U privitku su Pravilnik za dodjelu nagrade te Obrazac za prijavu na natječaj.

Rok za prijavu na natječaj je petak, 20. studenog 2020. g., a javna objava dobitnika nagrade bit će na proslavi Međunarodnog dana volontera.

Obrazac za prijavu za nagradu Davor Belaić

Pravilnik za dodjelu nagrade Davor Belaić (1)

Obrazac za prijavu za nagradu Vinka Luković

Pravilnik za dodjelu nagrade Vinka Luković

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene