HR EN

HRVATSKA VOLONTIRA Centar za održivi razvoj u suradnji s udrugom Kolajna ljubavi poziva volontere za sudjelovanje u humanitarnoj akciji

Centar za održivi razvoj (COR) u suradnji s udrugom Kolajna ljubavi poziva volontere za sudjelovanje u akciji pakiranja i podjele humanitarne pomoći „Samoposluga ljubavi“ u okviru manifestacije Hrvatska volontira.

Planiramo dijeliti pomoć potrebitim korisnicima iz socijalne samoposluge pa molimo sve one koji imaju vremena da nam se jave za pomoć oko prihvata, slaganja i istovara paketa humanitarne pomoći. Za volontere je osigurano osvježenje za vrijeme rada, te mogućnost uključivanja u različite edukativne programe udruge.

Nacionalna kampanja Hrvatska volontira odvija se u Hrvatskoj desetu godinu zaredom. Iako se tradicionalno održava u svibnju, ove godine zbog situacije izazvane pandemijom COVID-19, premještena je na rujan, te se održava od 23. do 26. rujna 2020. godine. Ovogodišnji slogan kampanje je “Važna društvena mreža“, kojim se želi istaknuti kako volontiranje stvara priliku za povezivanje i poboljšavanje odnosa u zajednici općenito, pa i u obiteljima.

OPIS-VOLONTERSKOG-MJESTA- Volonter za pakiranje humanitarne pomoći (1)

OPIS-VOLONTERSKOG-MJESTA-Volonter za istovar humanitarne pomoći (1)

 

 

 

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene