HR EN

Sudjelujte u istraživanju “Moje mjesto u zajednici”

Zora logo

Zora logo

Anketa: Istraživanje o potrebama i problemima u Imotskoj krajini. Izrazite svoje mišljenje i ispunite anonimni upitnik!

Zora logo

Udruga Centar za održivi razvoj provodi istraživanje “Moje mjesto u zajednici” na području Imotske krajine. Istraživanje se provodi terenskim anketiranjem, ali i putem online upitnika dostupnog na sljedećoj poveznici: http://tinyurl.com/moje-mjesto-u-zajednici

Objavljen je poziv stanovnicima Imotske krajine da sudjeluju u navedenom istraživanju. Tekst poziva možete vidjeti ovdje.

Sudjelujte u upitniku u kojem imate mogućnost reći što je potrebno poboljšati u Imotskoj krajini, navedite svoje probleme i podijelite s nama svoja iskustva. Rezultate istraživanja ćemo predstaviti donositeljima odluka na lokalnoj razini i zajedničkim snagama ih potaknuti na rješavanje prepoznatih potreba.

Istraživanjem želimo saznati što biste Vi promijenili u Imotskoj krajini i koje su Vaše potrebe i problemi vezani uz učinkovitost javne uprave i institucija, poticanje zapošljavanja i gospodarstva, prometnu i komunalnu infrastrukturu, društvenu solidarnost, društvene, kulturne i sportske sadržaje, brigu o zajednici i dostupnost socijalnih usluga te prava marginaliziranih skupina.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene