HR EN

Info štand i podjela brošura “Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima” u Visu

logo javno dobro

logo javno dobro

Pozivamo Vas da nas posjetite na info štandu u Visu i preuzmete svoj primjerak brošure Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima. 

 

Pozivamo Vas da nas posjetite na info štandu i preuzmete svoj primjerak brošure Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima.

Centar za održivi razvoj organizira info štand u Gradu Visu, u srijedu, 18. listopada 2017., od 9:00 do 11:00 u ulici Ravnica Matice Hrvatske.

 

Na štandu će predstavnici partnerskih organizacija i ustanova uz tiskane materijale pružati informacije o projektu “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima” i razgovarati s građanima o problemima vezanim uz projektne teme.

 

upravljajmo dobro našim dobrima

 

Projekt „Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima“ u partnerstvu provode UDD – Udruga za demokratsko društvo iz Zagreba, Udruga Dobra iz Metkovića i Centar za održivi razvoj iz Imotskoga s ciljem podizanja svijest građana o važnosti i dobrobitima odgovornog i transparentnog upravljanja javnim dobrima i prirodnim resursima. Projekt financira Europska unija u okviru programa IPA 2012 “Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima”. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Više informacija o projektu možete pogledati 
ovdje.
Brošuru u elektronskom obliku možete pronaći na poveznici: 
Upravljajmo dobro NAŠIM dobrima

Listopad, 2017. 

logo javno dobro

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene