HR EN

Javni poziv Za Mjeru potpore projektima zadruga hrvatskih branitelja Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

Ministarstvo branitelja objavilo je javni poziv za Mjeru sufinanciranja projekata zadruga hrvatskih branitelja ugovorenih u okviru programa Europske unije.

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo branitelja objavilo je:
 

  • Javni poziv za Mjeru sufinanciranja projekata zadruga hrvatskih branitelja ugovorenih u okviru programa Europske unije.

Navedeni javni poziv otvoren je u razdoblju od 9. svibnja do 30. rujna 2016. godine.

(1) Ministarstvo branitelja će temeljem ovog javnog poziva sufinancirati:
1.1. projekte zadruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koje je Europska komisija ili nadležno ugovorno tijelo odobrilo na temelju natječaja u sklopu pojedinih programa financiranih sredstvima Europske unije, ili
1.2. troškove izrade projekte dokumentacije za projekte zadruga hrvatskih branitelja iz  Domovinskog rata koji će se financirati sredstvima Europske unije.
 
(2) Zadruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu podnijeti zahtjeve za sudjelovanjem u sufinanciranju samo jedne od navedenih aktivnosti iz točke 1. ovog članka.

(3) U jednoj proračunskoj godini zadruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu podnijeti prijavu za najviše jedan projekt iz točke 1., podtočke 1.1. ovog članka ili zatražiti sufinanciranje troškova izrade najviše jednog projektnog dokumenta iz točke 1., podtočke 1.2. ovog članka.

Tekst javnog poziva, kao i pripadajući obrazac zahtjeva se nalaze u prilogu, a dostupni su i na internetskoj stranici Ministarstva branitelja branitelji.gov.hr, u Ministarstvu branitelja, Područnim jedinicama Ministarstva branitelja i županijskim Centrima za psihosocijalnu pomoć stradalnicima iz Domovinskog rata.

Dokumenti:

Izvor: branitelji.gov.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene