HR EN

Jeste li čuli da globalno startup natjecanje “Get in the ring” dolazi u Split?

Svake godine zaklada Get in the Ring organizira globalno startup natjecanje na kojem pronalazi najperspektivnije startupe svijeta. Ove godine preliminarna natjecanja su već održana u više od 80 zemalja; startupi su mogli ući u konkurenciju u jednom od više od sto događaja, na kojima su dobili pripremne treninge, imali sastanke “jedan na jedan” s investitorima i mogućim kupcima, prezentirali se pred mnogobrojnom publikom tijekom borbi uživo… Pobjednici lokalnih natjecanja idu na zajednički globalni događaj, na kojem se bore za nastup pred globalnom publikom i investitorima.

Dosad odabranim startupima iz cijelog svijeta pridružit će se i jedan splitski; naime, zahvaljujući upravo Studentskom poduzetničkom inkubatoru, odnosno Ekonomskom fakultetu u Splitu i Gradu Splitu, lokalni najbolji startup dobit će priliku boriti se na globalnoj pozornici Get in the Ring 2020.

Zainteresirani se mogu prijaviti na web stranici događaja do 4. prosinca 2019. u 23:59h. Prijaviti se mogu svi mali poduzetnici (doo, jdoo i obrt) registrirani u Splitu ili spremni prebaciti sjedište u Split.

Osim spektakla, mentorstva i neprocjenjivg iskustva, osiguran je i nagradni fond od čak 250 000 kn: prva tri mjesta odnose po 100 000 kn, 70 000 kn i 50 000 kn, a još tri mjesta dobivaju utješnu nagradu od 10 000 kn.

Izvor: www.split-techcity.com

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene