HR EN

Mladi@inovacije: Kreativni mladi ljudi, inovatori iz cijele Hrvatske zavladali Kastvom

KASTAV – Pametni kreativni mladi ljudi, inovatori iz cijele Hrvatske okupirali su Školsku sportsku dvoranu Matija Katalinić u Kastvu čime je zapravo i otvorena dvanaesta po redu Nacionalna izložba mladih inovatora i tehničkog stvaralaštva mladih.

Uz glazbenu podlogu “veselih učitelja” Glazbenog odjela koji djeluje pri kastavskoj OŠ Milana Brozovića i pozdravnu riječ Kazimira Mihića ispred Saveza inovatora Primorsko-goranske županije, svečanom otvorenju prisustvovali su čelnici gradske uprave Kastva koji su i domaćini izložbe, Bakra, Općine Matulji, Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, predstavnici HBOR-a, Saveza inovatora Zagreb i mnogi drugi uzvanici.

Velik broj boksova zauzeli su mladi inovatori iz cijele Hrvatske, riječ je o izložbi najboljih radova mladih inovatora. Ove godine prihvaćen je nastup i prezentacija 55 izložaka iz Osječko-baranske županije, Sisačko-moslavačke, Vukovarsko-srijemske, Zagrebačke županije i Grada Zagreba, Požeško-slavonske, Koprivničko-križevačke, Primorsko-goranske. Ove godine na izložbi sudjeluju i gosti iz Bačke Palanke.

novilist.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene