HR EN

Izmjene natječajne dokumentacije za poziv za dostavu projektnih prijedloga 2.1.10 „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju”

MSPM logo

MSPM logo
Ministarstvo socijalne politike i mladih raspisalo je otvoreni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju“. Natječaj se provodi u okviru Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., a projekti će se provoditi uz financijsku potporu iz Europskog socijalnog fonda.

Ovim  “programom dodjele bespovratnih sredstava podržati će se projekti koji će pridonositi lakšem ulasku na tržište rada i povećanju zapošljivosti skupina koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Kako je naznačeno u Operativnom programu „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013., operacija „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada skupinama u nepovoljnom položaju“ pridonijet će snažnijoj integraciji na tržište rada skupina koje su suočene s posebnim teškoćama u pristupu zapošljavanju kroz jačanje motivacije za sudjelovanje u programima obrazovanja i zapošljavanja te kroz programe osobnog razvoja i zapošljavanja prilagođenih potrebama pojedinaca.”

Prijaviti se mogu: jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije, mali i srednji poduzetnici, neprofitne organizacije, organizacije civilnog društva, visoke škola te zadruge.

Natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na ovoj poveznici.

Prijavni obrazac možete preuzeti na ovoj poveznici

Izmjene natječajne dokumentacije možete preuzeti na ovoj poveznici

Rok za prijavu projektnih prijedloga je 27.01.2015.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene