HR EN

Na Korčuli info štand i radionica “Osmišljavanje građanskih inicijativa”

U okviru projekta „Umrežimo se – protiv korupcije“, Grad Korčula ugostit će info štand i radionicu „Osmišljavanje građanskih incijativa“, namijenjenu organizacijama civilnog društva, predstavnicima lokalne samouprave Dubrovačko-neretvanske županije i drugim dionicima u lokalnoj zajednici.

Info štand organizira se u četvrtak 29. rujna od 10-12 sati u ulici Plokata. Na štandu će predstavnici partnerskih organizacija uz tiskane materijale pružati informacije o projektu i pitanjima vezanima uz projektne teme. (Više informacija o projektu: http://www.udd.hr/?page_id=8  ). U petak, 30. rujna 2016. u hotelu „Korčula“, od 17 do 19 sati, održat će se radionica.

Projekt “Umrežimo se – protiv korupcije!” provodi se u partnerstvu Udruge za demokratsko društvo, Pravnog fakulteta Split, Udruge Dobra iz Metkovića i Centra za održivi razvoj iz Imotskoga s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu poboljšanja transparentnosti i otvorenosti javne uprave, osobito na lokalnoj razini, zatim jačanja kapaciteta novinara u području transparentnosti, te podizanja svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog vladanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izvor: protivkorupcije.udd.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene