HR EN

Nacionalna zaklada u Šibeniku održava trodnevnu radionicu o pripremi projektnih prijedloga na pozive Europskog socijalnog fonda

Trodnevna interaktivna radionica o načinu i postupcima prijave projektnih prijedloga na pozive u okviru Europskog socijalnog fonda održat će se u prostoru Multimedijalne dvorane Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku, Poljana 6, od 26. do 28. studenoga 2019. godine.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU pruža izravnu podršku u vidu izobrazbi o uvjetima prijave na pojedine natječaje. Cilj ovog programa podrške je unaprijediti postupak prijave i povlačenja sredstava iz EU fondova osnaživanjem prijavitelja za izradu kvalitetne dokumentacije kod prijave, koja bi ostavila manje prostora za dodatna pojašnjenja ili korekcije te posredno ubrzala postupak dodjele bespovratnih sredstava i učinila sustav učinkovitijim.

Na radionici će sudionici dobiti informacije o:
⦁ tekućim i najavljenim pozivima u sklopu Europskog socijalnog fonda,
⦁ izgledu, elementima i načinu pripreme natječajne dokumentacije,
⦁ definiranju problema, planiranju projektnog prijedloga, elementima i aktivnostima,
⦁ planiranju proračuna,
⦁ najčešćim pogreškama i dr.

Na radionicu se zainteresirane udruge i pojedinci prijaviti do 21. studenoga 2019. isključivo putem mrežne poveznice https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/101.

Izvor:NZRCD

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene