HR EN

Nacionalni sindikat policije očituje se o nepravilnostima i nezakonitostima ravnatelja policije i bivšeg ministra

Nacionalni sindikat policije (NSP) najavio je za danas u podne u zagrebačkom hotelu “Antunović” konferenciju za novinare na kojoj će, kako tvrde, govoriti o brojnim nepravilnostima i nezakonitostima u radu Vlade Dominića, ravnatelja policije, i Ranka Ostojića, bivšeg ministra unutarnjih poslova.

Konferencija za novinare Nacionalnog sindikata policije (NSP) vezano za medijske napise i izjave glavnog ravnatelja policije Vlade Dominića, glede policijskog osiguranja riječkoga HNK i njegova intendanta Olivera Frljića, održat će se u podne, 17.03.2016.

Iz Sindikata policije kažu da će u cjelosti demantirati izrečene neistine Ravnateljstva policije, a ujedno predočiti dokaze koji ukazuju na još neke od brojnih nepravilnosti i nezakonitosti Glavnog ravnatelja policije Dominića i bivšeg ministra Ranka Ostojića. 

Poziv na konferenciju za zainteresiranu javnost prenosimo u cijelosti:

Poštovani!

Na konferenciji za novinare, će se ispred NACIONALNOG SINDIKATA POLICIJE MUP-a RH, nastavno javnoj polemici i odluci Ministra unutarnjih poslova govoriti o smjeni Ravnatelja policije Vlade Domića (i o njegovoj izjavi da Policija nikad nije osiguravala g. Frljića) te temama iz poziva kao i  drugim temama 

– NAMJEŠTENI NATJEČAJI I INTERNI OGLASI,

– DISKRIMINACIJA NACIONALNOG SINDIKATA POLICIJE,

– DISKRIMINACIJA SINDIKALNIH POVJERENIKA NSP-a,

– PRIKRIVANJE UZROKA SMRTI SIRIJSKIH DRŽAVLJANNA U PROSTORIJAMA  PGP  BAJAKOVO,

– NEZAKONITA JAVNA NABAVA U MUP-u (VOZILA, EUROOSIGURANJA D.O.O, UNIFORMA I dr. OPREMA),

– NAGRAĐIVANJE  DVA NAJVEĆA SINDIKATA PO RADI PRIKRIVENOG DOGOVORA, A NASTAVNO TOME ISKLJUČIVANJE NAS IZ SVIH RAZGOVORA I PREGOVORA UNATOĆ UPUTI MINISTARSTVA RADA, (dokaz dopis Ministarstva rada….)

– LOŠA SIGURNOSNA PRIPREMA I PROVJERA DOLASKA ILEGALACA 04. rujna 2015. godine, SIG PROSUDBA U OSIGURANJU STAVLJENO 6 POLICAJACA), a taj dan u HR ušlo oko 6 000 ilegalaca, te je između ostaloga zbog toga u RH ušao velik broj neregistriranih osoba….

S obzirom da je bivši Ministar gosp. Ostojić kao i ravnatelj gosp. Dominić konstantno u javnosti prikazivao situaciju u MUP-u idealnom a na naša ukazivanja nepravilnosti nama govorio da “lažemo”, primorani smo u interesu istine, prema javnosti i Vama novinarima reagirati na ovaj način. 

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na Vašem odazivu.

Lijep pozdrav!

 

Tekst poziva preuzet s croative.net

Izvor: dnevnik.hr

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene