HR EN

Najava ciklusa TV emisija „Umrežimo se – protiv korupcije!“

umrežimo se

umrežimo se

Od 9. – 18. prosinca 2016. godine, od 8 sati, na kanalu Doma TV pogledajte ciklus emisija „Umrežimo se – protiv korupcije!

Ciklus emisija dio je projekta “Umrežimo se – protiv korupcije!” koji se provodi u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Pravnog fakulteta Split, Udruge Dobra iz Metkovića i Centra za održivi razvoj iz Imotskoga s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu poboljšanja transparentnosti i otvorenosti javne uprave, osobito na lokalnoj razini, jačanja kapaciteta novinara u području transparentnosti, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog vladanja.

 

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više informacija o projektu: http://www.udd.hr/?page_id=8 

 

Brošuru u elektronskom obliku možete pronaći na poveznici:

http://protivkorupcije.udd.hr/wp-content/uploads/2016/02/Bros%CC%8Cura.pdf 

 

Vijesti vezane uz temu korupcije, javne nabave, javnih politika i druge informacije možete pratiti na sljedećoj poveznici Umrežimo se – protiv korupcije, te portalu projekta. 

umrežimo se

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene