HR EN

Najava info štanda u Splitu i Sinju

umrežimo se

umrežimo se

Najavljujemo održavanje info štandova:

– u Splitu, na Marmontovoj ulici, u petak, 2. prosinca 2016., od 11 – 13 sati,

– u Sinju, na glavnom gradskom trgu, Trgu kralja Tomislava,  u subotu, 3. prosinca 2016., od 11 – 13 sati.

Na štandovima će predstavnici partnerskih organizacija i ustanova uz tiskane materijale pružati informacije o projektu “Umrežimo se – protiv korupcije!” i razgovarati s građanima o problemima vezanim uz projektne teme.

Projekt “Umrežimo se – protiv korupcije!” provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Pravnog fakulteta Split, Udruge Dobra iz Metkovića i Centra za održivi razvoj iz Imotskoga s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu poboljšanja transparentnosti i otvorenosti javne uprave, osobito na lokalnoj razini, jačanja kapaciteta novinara u području transparentnosti, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog vladanja.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“.  Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više informacija o projektu: http://www.udd.hr/?page_id=8 

Vijesti vezane uz temu korupcije, javne nabave, javnih politika i druge informacije možete pratiti na sljedećoj poveznici Umrežimo se – protiv korupcije, te portalu projekta. 

umrežimo se

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene