HR EN

Najava treće emisije Eurosfera

radio emisija

radio emisija

Nova emisija “EUROSFERA” o korupciji u javnoj nabavi, u utorak,  01. ožujka 2016, u 13 sati.

UDD – Udruga za demokratsko društvo u partnerstvu s  Pravnim fakultetom iz Splita, Udrugom Dobra iz Metkovića i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog, uz potporu Europske unije i Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, nastavlja s ciklusom kontakt emisija « EUROSFERA», u okviru projekta “Umrežimo se – protiv korupcije” – u utorak, 01. ožujka 2016, u 13 sati, na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR).

U emisiji poslušajte razgovor s gostom mr.sc. Vukom Vukovićem, asistentom na Katedri za ekonomiju Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Tema emisije bit će korupcija u javnoj nabavi, osobito u jedinicama lokalne samouprave.

Pitanja možete postaviti telefonom na 01 460 99 88 i sms-om na 099 460 99 88 direktno tokom emisije, ili e-putem na protivkorupcije@udd.hr.

Pratite nas na portalu: http://protivkorupcije.udd.hr/ i Facebooku: https://www.facebook.com/protivkorupcije/

H K R 

Sljeme 103,5 mhz, Split 97,9 mhz, Biokovo 107,9 mhz, Šibenik 104,5 mhz, Vinkovci 104,9 mhz, Osijek 98,6 mhz, Slavonski Brod 98,5 mhz, Vukovar 102,4 mhz.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnoga društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Sadržaj ove emisije isključiva je odgovornost  UDD-a i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije. Stajališta izražena u ovoj emisiji ne odražavaju nužno stajališta Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene