HR EN

Započinje ciklus kontakt radijskih emisija “Eurosfera”

umrežimo se

umrežimo se

Uskoro! Ciklus kontakt emisija « EUROSFERA», u okviru projekta “Umrežimo se – protiv korupcije”. U utorak, 19. siječnja 2016, u 13 sati, na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR).

 

umrežimo se

UDD – Udruga za demokratsko društvo u partnerstvu s  Pravnim fakultetom iz Splita, Udrugom Dobra iz Metkovića i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog, uz potporu Europske unije i Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, započinje

 

ciklus kontakt emisija « EUROSFERA», u okviru projekta “Umrežimo se – protiv korupcije”,

 

 u utorak, 19. siječnja 2016, u 13 sati,

 

na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR).

 

U uvodnoj emisiji poslušajte razgovor s gostom Nevenom Šimcem, antikorupcijskim stručnjakom i stručnjakom za javnu upravu,

 

predsjednikom Savjetodavnog odbora UDD-a.

 

Pitanja možete postaviti telefonom na 01 460 99 88,   sms-om na 099 460 99 88

 

ili e-putem na udd@udd.hr ili protivkorupcije@udd.hr

 

H K R

 

Sljeme 103,5 mhz, Split 97,9 mhz, Biokovo 107,9 mhz, Šibenik 104,5 mhz, Vinkovci 104,9 mhz, Osijek 98,6 mhz, Slavonski Brod 98,5 mhz, Vukovar 102,4 mhz.

 

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnoga društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge.

 

Sadržaj ove emisije isključiva je odgovornost  UDD-a i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije. Stajališta izražena u ovoj emisiji ne odražavaju nužno stajališta Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Izvor: http://protivkorupcije.udd.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene