HR EN

Nova radio emisija “Eurosfera” o strategiji suzbijanja korupcije i razvoju javne uprave

radio emisija

radio emisija

U “Eurosferi” analiziramo strategije o suzbijanju korupcije i razvoju javne uprave za 2015./2016. godinu.

U “Eurosferi” analiziramo strategije o suzbijanju korupcije i razvoju javne uprave za 2015./2016. godinu.

UDD – Udruga za demokratsko društvo u partnerstvu s  Pravnim fakultetom iz Splita, Udrugom Dobra iz Metkovića i Centrom za održivi razvoj iz Imotskog, uz potporu Europske unije i Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, nastavlja s ciklusom kontakt emisija « EUROSFERA» u okviru projekta “Umrežimo se – protiv korupcije” 

u utorak 12. travnja 2016.  u 13 sati na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR)

U emisiji poslušajte razgovor s prof. Ankom Kekez Koštro s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Tema emisije bit će Policy studija o sadržaju i provedbi Strategije suzbijanja korupcije i Strategije razvoja javne uprave u 2015. i 2016. godine.

Pitanja možete postaviti telefonom na i sms-om na 099 460 99 88 direktno tokom emisije, ili e-putem na protivkorupcije@udd.hr

Pratite nas na portalu: http://protivkorupcije.udd.hr/ i Facebooku: https://www.facebook.com/protivkorupcije/.

 

H K R – frekvencije:

Sljeme 103,5 mhz, Split 97,9 mhz, Biokovo 107,9 mhz, Šibenik 104,5 mhz, Vinkovci 104,9 mhz, Osijek 98,6 mhz, Slavonski Brod 98,5 mhz, Vukovar 102,4 mhz.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnoga društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge. 

Sadržaj ove emisije isključiva je odgovornost  UDD-a i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije. Stajališta izražena u ovoj emisiji ne odražavaju nužno stajališta Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

EU i RH

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene