HR EN

Odgođena radionica “Agroturizam i mjere ruralnog razvoja”

Odgađa se radionica  “Agroturizam i mjere ruralnog razvoja” za mlade koja se trebala održati u sklopu projekta Info centra za mlade „Tko pita, ne skita“ u prostoru Kluba za zapošljavanje na adresi Bruna Bušića 25 (iznad caffe bara Stribor) u petak, 4. listopada 2019. u 18 i 30 h.

Termin nove radionice bit će objavljen naknadno na web stranicama i društvenim mrežama Centra za održivi razvoj.

Više o projektu

Projekt „Tko pita, ne skita“ je usmjeren mladima ruralnih područja Dalmacije i provodi se na području Imotske krajine, doline Neretve te Cetinske krajine.

Ciljevi projekta su omogućiti informativno edukativne i savjetodavne aktivnosti na ruralnim područjima Dalmacije kroz osnivanje info centra za mlade, povećati stupanj društvenoga djelovanja mladih i njihovu socijalnu uključenost na ciljanim područjima, unaprijediti znanja i vještine koje pridonose daljnjem obrazovanju i konkurentnosti na tržištu rada i povećati svijest mladih o važnosti aktivnog sudjelovanja mladih.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene