HR EN

Održana je radionica u Makarskoj “Vrijeme je za odgovornost – Pravom na pristup informacijama do boljeg upravljanja“

umrežimo se

umrežimo se

Centar za održivi razvoj u suradnji s Građanskom inicijativom “Ruke za bolju Makarsku” organizirao je radionicu: „Vrijeme je za odgovornost – Pravom na pristup informacijama do boljeg upravljanja“.

umrežimo se

Centar za održivi razvoj u suradnji s Građanskom inicijativom “Ruke za bolju Makarsku” organizirao je radionicu: „Vrijeme je za odgovornost – Pravom na pristup informacijama do boljeg upravljanja“, koja se održala 10. prosinca 2015. godine, u Makarskoj.

Program rada:

12.00 – 12.15 Registracija sudionika i neformalno upoznavanje

12.15 – 13.00 „Pravo na pristup informacijama za transparentniji rad lokalne vlasti“, Hrvoje Vindakijević, dipl. iur., Ured povjerenice za informiranje

13.00 – 13.15 Rasprava

13.15 – 13.35 Stanka za kavu

13.35 – 14.35 Planiranje inicijative na lokalnoj razini, Snježana Petrušić, Centar za održivi razvoj

14.35 – 15.00 Rasprava

 

Radionica se organizira u okviru projekta „Umrežimo se – protiv korupcije!“ koji u partnerstvu provode UDD – Udruga za demokratsko društvo, Pravni fakultet Split, Udruga Dobra i Centar za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu poboljšanja transparentnosti i otvorenosti javne uprave, osobito na lokalnoj razini, jačanja kapaciteta novinara u području transparentnosti, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog vladanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju – kontaktirajte nas na e-adresu: info@cdr.hr ili broj 021/ 410 274 ili 098/ 540 538.

 Galeriju fotografija možete pogledati na našoj facebook stranici.

Prilog:

Prezentacija Pravo na pristup informacijama za transparentniji rad lokalne vlasti .pdf


 

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene