HR EN

Okrugli stol i predstavljanje rezultata projekta “Moje mjesto zajednici”

Zora logo

Zora logo

Okrugli stol i predstavljanje rezultata projekta “Moje mjesto zajednici” će se održati 14. prosinca 2016. godine (srijeda) s početkom u 11 sati u Pučkom otvorenom učilištu Imotski. 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na okrugli stol i predstavljanje rezultata projekta “Moje mjesto zajednici”, koji će se održati 14. prosinca 2016. godine (srijeda) s početkom u 11 sati u Pučkom otvorenom učilištu Imotski, A. Starčevića 7.

Tema okruglog stola je besplatna pravna pomoć, a među rezultatima projekta ističemo edukativni video o zagovaranju i aplikaciju putem koje građani mogu prijaviti različite probleme s kojima se svakodnevno susreću u lokalnoj zajednici.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na cor.dalmacija@gmail.com.  

Projekt “Moje mjesto u zajednici” provodi Udruga Zora s partnerima Centrom za održivi razvoj i K-Zonom, a podržan je od Fondova Europskog gospodarskog prostora, Kraljevine Norveške i Međimurske županije. Lokalni suradnici Centra za održivi razvoj su Dalmatinski odbor za solidarnost i Udruga mladih „Mladi u EU“.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-adresu cor.dalmacija@gmail.com ili na broj mobitela 098 540 538.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 


Centar za održivi razvoj

HR-21260 Imotski; Blajburška 29

Tel/faks: +385 21 410 274

Gsm: +385 98 540 538


Ugrađena slika 1

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene