HR EN

Okrugli stol povodom Međunarodnog dana mladih o mogućnostima zapošljavanja i razvoju karijere mladih

Povodom Međunarodnog dana mladih Centar za održivi razvoj organizira okrugli stol u srijedu, 17. kolovoza 2022., u 10 sati, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Imotski, Ulica Ante Starčevića 7, u Imotskom.  Na okruglom stolu razgovarat ćemo o mogućnostima zapošljavanja i razvoju karijere mladih.

Okrugli stol organiziramo u okviru projekta „Poticaj za ostanak“ kojim želimo otvoriti nove mogućnosti mladima u ruralnim područjima Imotske krajine i omogućiti im jednake mogućnosti za njihov osobni i profesionalni razvoj, aktivno sudjelovanje u zajednici, te poboljšavamo njihovu zapošljivost. Projektne aktivnosti, poput Kluba potpore za mlade, edukacije mladih za pripremu i provedbu EU projekata, osposobljavanja mladih za deficitarna zanimanja, edukacija o marketingu za mlade poduzetnike, iznajmljivače i vlasnike OPG-ova, poticaji su na ostanak mladih u Imotskoj krajini, kao i doprinos razvoju potencijala mladih u ruralnim krajevima.

Centar za održivi razvoj iz Imotskog projekt provodi u partnerstvu s Gradom Imotskim, Općinom Zagvozd i Općinom Podbablje, uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Molimo zainteresirane da potvrde dolazak na e-adresu: cor.dalmacija@gmail.com .

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene