HR EN

Otvoren poziv mladima Imotske krajine za besplatnu edukaciji o pripremi i provođenju EU projekata – prijave produžene do 8. prosinca!

Pozivamo sve mlade do 30 godina s područja Imotske krajine zainteresirane za razvoj svojih vještina i usavršavanje, koji bi ih potaknuli na ostanak u Imotskoj krajini ili povratak da se prijave za besplatne edukacije o pripremi i provedbi EU projekata. Edukacija će trajati pet dana po tri sata.

U slijedećoj godini bit će puno prilika za natjecanje u okviru različitih EU programa: Erasmus +, Europske snage solidarnosti, Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027., stoga iskoristite priliku!

Molimo Vas da svoju prijavu dostavite elektroničkim putem isključivo na sljedeću elektroničku adresu: cor.dalmacija@gmail.com uz napomenu (predmet): „Prijava za edukaciju – EU projekti“. Prijava treba sadržavati: ime i prezime, godinu rođenja, kontakt podatke.

Poziv je otvoren do formiranja grupe, najkasnije do 5. prosinca 2022. godine.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na cor.dalmacija@gmail.com ili 098 540 538.

Edukacija mladih za pripremu i provedbu EU projekata dio je projekta „Poticaj za ostanak“ kojim Centar za održivi razvoj želi otvoriti nove mogućnosti mladima Imotske krajine i omogućiti im jednake mogućnosti za njihov osobni i profesionalni razvoj, aktivno sudjelovanje u zajednici, te poboljšati njihovu zapošljivost.

Projektne aktivnosti, poput Kluba potpore za mlade, edukacije mladih za pripremu i provedbu EU projekata, osposobljavanja mladih za deficitarna zanimanja, edukacija o marketingu za mlade poduzetnike, iznajmljivače i vlasnike OPG-ova, poticaji su na ostanak mladih u Imotskoj krajini, kao i doprinos razvoju potencijala mladih u ruralnim krajevima.

Centar za održivi razvoj projekt provodi u partnerstvu s Gradom Imotskim, Općinom Zagvozd i Općinom Podbablje, uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Mladi koji se žele informirati o projektnim aktivnostima i sudjelovati u nekoj od njih mogu se javiti na e-adresu: cor.dalmacija@gmail.com ili mob. 099 536 2000.

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene