HR EN

Otvorene prijave za besplatne instrukcije u Centru za održivi razvoj

instrukcije

instrukcijeCentar za održivi razvoj provodit će pomoć u učenju, odnosno besplatne instrukcije za učenike osnovnih škola od 1. do 6. razreda.  

U sklopu projekta „Volontiram – činim svoj svijet boljim“ aktivnosti  će se provoditi u prostorima Centra za održivi razvoj (Biskupa Paškala Vujčića 1, Imotski) u suradnji s učenicima Ekonomske škole Imotski i Gimnazije dr. Mate Ujevića.

instrukcijeVolonteri navedenih škola pružat će besplatne usluge pomoći u učenju učenicima osnovnih škola većinom subotom i u dogovoru s roditeljima.

Centar za održivi razvoj poziva sve zainteresirane za ovu akciju kojima je potrebna pomoć u učenju da se jave osobno našu Udrugu (prostor se nalazi na stepenicama ispod fontane prema crkvi)  ili na e-mail adresu cor.dalmacija@gmail.com te se prijave za besplatne instrukcije iz matematike, Hrvatskog i Engleskog jezika.

Učenici  koji su se prijavili za volontiranje odnosno  rad s djecom  obučeni su o svojim pravima i obvezama na edukaciji volontera održanoj u Ekonomskoj školi Imotski u suradnji s ravnateljem i profesorima.

 

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene