HR EN

Podrži akciju A DI SI TI?! koja senzibilizira javnost za problematiku beskućništva, promiče solidarnost i volonterstvo

Započelo je prikupljanje novih i rabljenih predmeta za prodaju u sklopu tradicionalne akcije A DI SI TI?! udruge MoSt.
Možeš donirati predmete poput: CD-ova, DVD-ova, gramofonskih ploča, igrica za PS i PC, knjiga, stripova, suvenira, nakita, ukrasa, božićnih dekoracija, rukotvorina, umjetnina i slično.

Donacije možeš dostaviti radnim danom, od 9:00 do 14:00 sati, u prostor udruge MoSt, Gundulićeva 52 ili svakim danom iza 19:00 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22.

Već devetnaest godina cilj akcije A DI SI TI?! je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge MoSt. Kao i proteklih godina, sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke.
Trenutno je u Centru smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.
Ove godine obaraju se svi rekordi akcije, te će u pripremi i na samoj akciji sudjelovati više od 80 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga i pojedinaca!

Tradicionalna akcija A DI SI TI?! održat će se u subotu, 14.12.2019. godine, na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK-a Split, s početkom u 10:00 sati.

Izvor:www.infozona.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene