HR EN

Pogledajte video DOBRA PRAKSA društvenog poduzetništva

Modra nit d.o.o. u sklopu projekta Krugovi (UP.02.3.03.0087) sufinanciranog od Europske unije iz Europskog socijalnog fonda snimila je video Dobre prakse društvenog poduzetništva.
videu se predstavljaju: Udruga SLAP, P.G.D.I, Udruga ZVONO, Tvrtka E-GLAS, BSRZ Darđanka, Udruga ZMAG, Modra nit, Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo, Hrvatski savez učeničkih zadruga, SEI.
Video možete pogledate na youtube kanalu Modre niti i upoznati se s primjerima dobre prakse DP-a u Hrvatskoj.
 
Tvrtka Modra Nit d.o.o. je nakon devetogodišnjeg djelovanja na tržištu učinila iskorak te svoj model poslovanja odlučila transformirati u Društveno Poduzeće. Društveno poduzetništvo nije bilo stran pojam za Modru Nit, tijekom godina rada često je dolazilo do suradnje s pravnim subjektima koji se na neki od načina mogu opisati kao društvena poduzeća. Poslovnom suradnjom s partnerima s tog područja i njihov tim je naučio nešto novo, te je pripremljen projekt Krugovi, koji svojim aktivnostima okrunjuje sve dosadašnje aktivnosti Modre niti i pretvara ih u novi poslovni model, prijavljen na Poziv „Jačanje društvenog poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“, odobren i financira se iz Europskog socijalnog fonda.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene