HR EN

POMOĆ U UČENJU Otvorene prijave za besplatne instrukcije u Centru za održivi razvoj

Centar za održivi razvoj nastavlja s volonterskim programom „Pomoć u učenju“ u sklopu projekata „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“ i „Volontiram – činim svoj svijet boljim“.

Riječ je o javnosti već poznatom i izvrsno prihvaćenom volonterskom programu među djecom i roditeljima u kojoj su volonteri/ke pružali pomoć u učenju, odnosno BESPLATNE instrukcije iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika za učenike od 1. do 6. razreda osnovne škole.

Centar za održivi razvoj poziva sve zainteresirane za ovu aktivnost kojima je potrebna pomoć u učenju da se jave na e-mail adresu cor.dalmacija@gmail.com ili na broj telefona 021 410 274 u vremenu od 9 – 12 sati  te se prijave za BESPLATNE instrukcije iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika.

Volonteri koji su se prijavili za volontiranje odnosno  rad s djecom informirani  su o svojim pravima i obvezama.

O terminima, načinima održavanja i uvjetima, s obzirom na trenutnu situaciju, vezanu uz COVID-19, dogovarat će se naknadno.

Pomoć u učenju provodit će se u skladu s aktualnim uputama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i lokalnog stožera.

Projekti se provode uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene