HR EN

Portal e-Savjetovanja prepoznat kao značajan doprinos povećanju transparentnosti i poboljšanju učinkovitosti poslovanja tijela državne i lokalne uprave i samouprave

Udruga PMI Hrvatska dodijelila je u srijedu 9. studenog 2016. nagrade za najbolje projekte u 2015. godini. 

 

Udruga PMI Hrvatska dodijelila je u srijedu 9. studenog 2016. nagrade za najbolje projekte u 2015. godini.

Hrvatski ogranak udruge Project Management Institute, koja okuplja 440 000 članova u 180 zemalja dodijelio je godišnje nagrade za najbolje projekte u državnom i privatnom sektoru.

Ocjenjivački sud, sastavljen od predstavnika Europske banke za obnovu i razvoj, Hrvatske gospodarske komore, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Hrvatske udruge poslodavaca te predstavnika udruge PMI dodijelio je tvrtki IN2 Posebnu povelju za značajan doprinos povećanju transparentnosti i poboljšanju učinkovitosti poslovanja tijela državne i lokalne uprave i samouprave za projekt e-Savjetovanja.

Upravljanje portalom e-Savjetovanja provodi Ured za udruge Vlade RH kao tijelo koje je zaduženo za praćenje provedbe Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata. Od uspostave portala, na njemu je objavljeno više od 800 savjetovanja, registrirano je više od 7000 korisnika, a sveukupno je zaprimljeno više od 13 000 komentara zainteresirane javnosti na nacrte zakona, propisa i drugih akata. 

Izvor: udruge.gov.hr

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene