HR EN

Poziv na edukaciju o upravljanju volonterima

Centar za održivi razvoj (COR) poziva predstavnike škola na edukaciju o upravljanju volonterima za organizatore školskog volontiranja u okviru projekta „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“.

Edukaciju o upravljanju volonterima organiziramo 13. – 15. travnja 2023. godine, okvirno od 10 – 18 sati, u Makarskoj. Namijenjena je prvenstveno školama, ali i organizacijama civilnog društva i drugim organizatorima volontiranja s područja Splitsko-dalmatinske županije i Grada Zagreba.

Cilj treninga je razviti sposobnosti, vještine, znanje i stavove polaznika kako bi razvili i/ili unaprijedili volonterske programe, osobito za mlade, u svojim organizacijama i zajednicama i upoznati ih s višestrukim prednostima uključivanja volontera u organizaciju.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno uz osiguran smještaj i hranu te prijevoz u dogovoru s organizatorima. Na kraju edukacije sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju (uz uvjet da budu prisutni 80% vremena na edukaciji). Prijaviti se za sudjelovanje možete do ponedjeljka, 3. travnja 2023. godine putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqq1UyONkFvKE4Spie-VzEnTa74LJdJJfM3K5XnvWzlMknqA/viewform

Broj mjesta na radionici je ograničen, a kriterij odabira je redoslijed prijava. COR će sve prijavljene obavijestiti o rezultatima na e-adresu navedenu u prijavnici, a odabrane kandidate i kandidatkinje obavijestit će o točnoj lokaciji održavanja edukacije s ostalim praktičnim informacijama.

Edukacija o upravljanju volonterima dio je projekta „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“, koji se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom “Josip Vergilij Perić” Imotski, Osnovnom školom „Ivan Leko“ Proložac i Osnovnom školom Kustošija iz Zagreba, a uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Za dodatne informacije: cor.dalmacija@gmail.com

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene