HR EN

Poziv na izobrazbu o upravljanju volonterima

Centar za održivi razvoj (COR) poziva predstavnike organizatora volontiranja (organizacije civilnog društva, građanske inicijative, javne ustanove i institucije koje provode ili žele provoditi programe volontiranja) s područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije na edukaciju o upravljanju volonterima u okviru projekta „Volontiram – činim svoj svijet boljim“.

Edukaciju o upravljanju volonterima organiziramo 27. – 29. listopada 2023. godine u Makarskoj.

Planirani početak je 27. listopada, u 13 sati, a završetak 29. listopada, u 16 sati.

Cilj treninga je razviti kompetencije polaznika kako bi razvili i/ili unaprijedili volonterske programe, osobito za mlade, u svojim organizacijama i zajednicama i upoznati ih s višestrukim prednostima uključivanja volontera u organizaciju.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno uz osiguran smještaj i hranu te prijevoz u dogovoru s organizatorima. Na kraju edukacije sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju (uz uvjet da budu prisutni 80% vremena na edukaciji). Prijaviti se za sudjelovanje možete putem poveznice:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKQnrTREdUyDmEs_DmOZVNlTiW6g89fIe6KWHE44l-YP7l_g/viewform

do utorka, 24. listopada 2023. godine.

Iz jedne organizacije / ustanove mogu se prijaviti najviše dva sudionika.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a kriterij odabira je redoslijed prijava. COR će sve prijavljene obavijestiti o rezultatima na e-adresu navedenu u prijavnici, a odabrane kandidate i kandidatkinje obavijestit će o točnoj lokaciji održavanja edukacije s ostalim praktičnim informacijama do srijede, 25. listopada, do 14 sati.

Edukacija o upravljanju volonterima dio je projekta „Volontiram – činim svoj svijet boljim“, koji u partnerstvu provode  Kulturno umjetnička udruga “UJEVIĆ”, Kulturna udruga mladih „K.U.M. PROLOŽAC“, Udruga Dobra Metković, Grad Imotski, Općina Podbablje, Općina Proložac, Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Imotski, Osnovna škola “Josip Vergilij Perić“, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Za dodatne informacije: cor.dalmacija@gmail.com

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene