HR EN

Poziv na svečano otvaranje Info centra

otvaranje-info-centra-imotski

otvaranje-info-centra-imotskiCentar za održivi razvoj i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Split  pozivaju Vas 28. studenog 2011., u 11 sati na svečano otvaranje Info centra za dugotrajno nezaposlene  u Imotskom, Biskupa Paškala Vujčića 1.

otvaranje-info-centra-imotski

Centar za održivi razvoj i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Split  pozivaju Vas 28. studenog 2011., u 11 sati na svečano otvaranje Info centra za dugotrajno nezaposlene  u Imotskom, Biskupa Paškala Vujčića 1.

Info centar dio je projekta “Unaprijeđenje zapošljivosti kao preduvjeta za bolju socijalnu uključenost” čiji je cilj priprema dugotrajno nezaposlenih primatelja socijalne pomoći Imotske krajine za integraciju na tržište rada i njihovo socijalno uključivanje te promocija cjeloživotnog učenja i socijalne uključenosti.
Info centar otvoren je korisnicima projekta i svim nezaposlenim osobama koje trebaju profesionalnu pomoć i podršku pri zapošljavanju ili samozapošljavanju, a zamišljen je kao mjesto edukacije i okupljanja korisnika projekta i pomoći za aktivno traženje posla. Nezaposlenim osobama omogućen je slobodan pristup Internetu kao jednom od načina pretraživanja oglašenih radnih mjesta i komunikacije s potencijalnim poslodavcima, vježbanje stečenih znanja i vještina kao i međusobna razmjena informacija.
Projekt se realizira u okviru IV.komponente  IPA – Razvoj ljudskih potencijala – Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina uz financijsku potporu Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

COR Poziv Info-centar

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene