HR EN

Poziv poslodavcima za sudjelovanje na “Sajmu poslova” u srednjoškolskom centru u Imotskom

U petak 20. prosinca 2019. u terminu od 11 do 15 h u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom Centar za održivi razvoj organizira „Sajam poslova“ u sklopu projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ uz suglasnost četiriju imotskih škola (Gimnazija dr. Mate Ujević, Ekonomska škola Imotski, Obrtničko-industrijska škola Imotski i Tehnička škola Imotski).

Cilj je učenike, buduće tražitelje posla, upoznati s radom tvrtke ili obrta koji će se predstaviti u sklopu ove manifestacije  te uspostaviti kontakte kako bi u budućnosti došlo do suradnje na obostranu korist.

Pozivamo Vas da predstavite svoju tvrtku te na taj način doprinesete ovoj manifestaciji te uspostavite kontakte s budućim akterima na tržištu rada.

„Sajam poslova“ bi se održao u terminu od 11 do 15 h kako bi učenici obiju smjena, odnosno svih četiriju škola mogli sudjelovati i kako bi se mogli informirati vezano za ponudu i poslove na tržištu rada.

Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ u sklopu kojeg se organizira „Sajam poslova“ ima za cilj unaprijediti održivost, utjecaj i učinkovitost lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko-dalmatinske županije kao i unaprjeđenje zapošljavanja i samozapošljavanja svih građana, a posebice ranjivih skupina u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

 

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene