HR EN

Poziv volonterima i volonterkama na uključivanje u program pomoći u učenju

Centar za održivi razvoj (COR) nastavlja s programom pomoći u učenju, 20. svibnja 2023. godine, u 10 sati, ponovno otvarajući vrata učenicima od 1. do 6. razreda osnovne škole, koji trebaju pomoć u učenju iz hrvatskog, engleskog jezika i matematike.

Višegodišnjim volonterskim programom pomoći u učenju, u sklopu projekata „Volontiram – činim svoj svijet boljim“ i “Volontiram u školi – volontiram za zajednicu” volonteri i volonterke pružaju učenicima pomoć u učenju besplatnim instrukcijama. Ovaj program COR provodi u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Imotski i partnerskim školama u okviru Lokalnog volonterskog centra Imotski, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Prvim danom volontiranja uključujemo se u kampanju Hrvatska volontira koja se ove godine provodi pod sloganom: Mali doprinos za veliki utjecaj.

Centar je ovim programom, uz vrijedne volontere i volonterke, koji su darovali svoje vrijeme i znanja, godinama olakšavao obrazovanje mnogim učenicima Imotske krajine. Tako i ove školske godine COR objavljuje poziv volonterima i volonterkama na poziciji ”Pomagač/ica u učenju” da se uključe u ovu aktivnost. Poziv se odnosi na volontiranje u Centru za održivi razvoj pružanjem besplatnih instrukcija.

Više informacija potražite na stranicama našeg lokalnog volonterskog centra: https://volonteri-im.eu/uncategorized/poziv-volonterima-i-volonterkama-na-pruzanje-pomoci-u-ucenju/

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene