HR EN

POZIV VOLONTERIMA za volonterski program ,, Pomoć u učenju“

Centar za održivi nastavlja s volonterskim programom „Pomoć u učenju“ u sklopu projekata „Volontiram u školi – volontiram za zajednicu“ i „Volontiram – činim svoj svijet boljim“.

Riječ je o javnosti već poznatom i izvrsno prihvaćenom volonterskom programu među djecom i roditeljima u kojoj su volonteri/ke pružali pomoć u učenju, odnosno BESPLATNE instrukcije iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika za učenike od 1. do 6. razreda osnovne škole.

Centar za održivi razvoj objavljuje POZIV VOLONTERIMA/KAMA da se uključe u ovu aktivnost. Poziv se odnosi na volontiranje u Centru za održivi razvoj i pružanje besplatnih instrukcija.

Pozivamo  sve zainteresirane volontere/ke da se jave na e-mail adresu cor.dalmacija@gmail.com ili na broj telefona 021 410 274, u vremenu od 9 – 12 sati.

O terminima, načinima održavanja i uvjetima, s obzirom na trenutnu situaciju, vezanu uz COVID-19, dogovarat će se naknadno.

 Pomoć u učenju provodit će se u skladu s aktualnim uputama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i lokalnog stožera.

UVJETI ZA VOLONTIRANJE SU :

*dobro poznavanje područja iz kojeg će volonter/ka pružati instrukcije (hrvatski jezik, engleski jezik ili matematika)

*malo slobodnog vremena

*komunikativnost i fleksibilnost

Projekti se provode uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

*dobra volja

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene