HR EN

Poziv za mlade inovatore u turizmu i ugostiteljstvu

EYC

EYC

Seminar u sklopu projekta „Mobility in the Mind“ u Zadru.

EYC

Jesi li mlada osoba s poduzetničkim razmišljanjem i idejama kako turizam i ugostiteljstvo učiniti još zabavnijim za mlade? Pitaš li se postoji li plaćen posao za tebe zahvaljujući kojemu ćeš biti u mogućnosti realizirati svoje ideje i ostati vjeran/a svojim uvjerenjima i stavovima? Ukoliko je tvoj odgovor da, onda je ovo poziv za tebe!

Hrvatski ferijalni i hostelski savez vjeruje da projekt Europske iskaznice za mlade, kao i usluge koje projekt osigurava, može povezati mlade ljude i njihove ideje u kompleksnom svijetu rada. Želimo čuti ideje svih mladih inovatora poput tebe, jer tvoja ideja o turizmu i ugostiteljstvu za mlade može biti sjajan poslovni plan, koji može postati i tvoj stalni posao!

Pošaljite kratki opis svoje ideje i postanite dio europskog projekta pod nazivom “Mobility in the Mind”. Izabrani mladi inovatori dobit će podršku kroz savjetovanje i obuku za stjecanje novih vještina do razine koja će im pomoći da svoju viziju pretvore u konkretan poslovni plan. Upoznat ćeš mlade inovatore iz drugih zemalja Europe, kao i inspirativne poduzetnike i poslodavce, te biti u mogućnosti pronaći grupu vršnjaka koji će biti podrška tvom putovanju u poslovne vode.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez, zajedno s krovnom organizacijom Europske iskaznice za mlade (EYCA), pobrinut će se da tvoje inovativne ideje budu prezentirane brojnoj zajednici od 5 milijuna korisnika Europske iskaznice za mlade u 36 zemalja širom Europe!

Jesi li zainteresiran/a?

Sve što trebaš napraviti je da nam do 05.09.2015. na e mail info@hfhs.hr pošalješ sljedeće (na hrvatskom ili engleskom jeziku):

– Svoju ideju/viziju inovativnih usluga za mlade u turizmu i ugostiteljstvu. Napiši nam ukratko zašto bi ostvarivanje te ideje bio tvoj posao iz snova!

– Kakve vrste mogućnosti i pogodnosti smatraš da Europska iskaznica za mlade može osigurati mladima poput tebe kao podršku za ulazak u svijet rada?

– Kreativan životopis koji prezentira ono što si ti, odakle dolaziš i čime si se bavio/la do sada (oblik kreativnog izražavanja ovdje prepuštamo tebi, važno je da ne šalješ standardan CV).

Na osnovu poslanih prijava, EYCA će izabrati 2 mlada inovatora/ce iz Europe, koji će postati dio europskog projekta “Mobility in the Mind”.

Odabrani inovatori/ce trebaju biti spremni da svoje EYCA putovanje započnu vrlo brzo jer će već 18.rujna sudjelovati na događanju u Zadru, gdje se održava višednevni seminar koji će okupiti mlade inovatora i omogućiti im početak zajedničkog rada na predloženoj ideji.

Napomene:

* sudionici, od 18 do 29 godina starosti, trebaju imati barem osnovnu razinu poznavanja engleskog jezika

** EYCA će pokriti troškove prijevoza, smještaja i prehrane za sudionike

Mobility in the Mind” is a pan-European project led by European Youth Card Association EYCA aiming to co-create with young people new routes to employment by innovating European Youth Card services. EYCA runs the project in close partnership with its five member organisations – Evropski omladinski centar in Serbia, Centro Turistico Studentesco e Giovanile in Italy, Polish Youth Projects Association, Asociatia EURO<26 Romania and Croatian Youth Hostel Association.  “Mobility in the Mind” is co-funded by the EU Youth in Action programme. For more information visit www.eyca.org

Izvor: http://hfhs.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene