HR EN

Poziv za sve đake, redovite studente sveučilišnih i stručnih studija s područja Grada Imotskog

Grad Imotski poziva sve đake, redovite studente sveučilišnih i stručnih studija s područja Grada Imotskog koji se školuju izvan  Grada Imotskog, a nisu obuhvaćeni pozivom od 16. listopada 2019. godine da dostave potvrdu o statusu redovnog studenta ili đaka i upisu u akademsku 2019./2020. godinu te potvrdu o prebivalištu ili presliku važeće osobne iskaznice radi sufinanciranja prijevoza.

Grad Imotski također poziva sve studente poslijediplomskih studija da dostave potvrdu o statusu redovnog studenta i upisu u akademsku 2019./2020. godinu te potvrdu o prebivalištu ili presliku važeće osobne iskaznice radi sufinanciranja prijevoza.

Uz navedene potvrde potrebno je dostaviti i popunjeni zahtjev za ostvarivanje prava na prijevoz studenta koji se može preuzeti u prilogu ovog poziva.

Cjelokupnu dokumentaciju potrebno je dostaviti u Grad Imotski najkasnije do 15. studenoga  2019. godine, poštom na adresu Ante Starčevića 23,  21260 Imotski ili skenirano na e-mail adresu: ured-gradonacelnika@imotski.hr

GRAD IMOTSKI

Zahtjev za ostvarivanje prava na prijevoz studenata

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene