HR EN

Poziv za sudjelovanje na konferenciji

MZOS logo

MZOS logo
Poziv za sudjelovanje na konferenciji – “Prevencija nasilja nad i među djecom i mladima – izazovi i mogućnosti”

COR i Forum

Centar za održivi razvoj poziva Vas na konferenciju „Prevencija nasilja nad i među djecom i mladima – izazovi i mogućnosti“, koja će se održati u  Metkoviću, u Hotelu Narona, Trg kralja Tomislava 1, u četvrtak,  27. kolovoza 2015. godine, od 10 do 16 sati.

Konferencija se organizira u okviru projekta „Vježbanje nenasilne komunikacije“, koji uz financijsku potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u partnerstvu provode Centar za održivi razvoj, Osnovna škola Stjepana Radića (Metković), Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ (Cista Velika), Srednja škola Lovre Montija (Knin) i Forum za slobodu odgoja (Zagreb).

Cilj konferencije je okupljanje dionika na lokalnoj i regionalnoj razini kako bi se prezentirali rezultati istraživanja vršnjačkog nasilja, predstavili preventivni pristupi i programi koji se provode na području Dalmacije, razmijenila iskustva i dobre prakse te omogućila međusektorska suradnja, kako bi se prevladale prepreke i postigli što bolji rezultati u prevenciji nasilja nad i među djecom i mladima.

Na konferenciji će se osigurati prostor za otvoreni razgovor i predstavljanje aktivnosti i dobrih primjera iz prakse, koji uz mobilizaciju i uključivanje svih sudionika odgojno obrazovnog procesa mogu pridonijeti rješavanju aktualnih problema.

Za sudjelovanje na konferenciji ne plaća se kotizacija, a osigurani su osvježenje i ručak u pauzama.
Dodatne informacije na cdr-dalmacija@net.hr, info@cdr.hr, tel/faks 021 410 274 ili mobitel 099 771 66 36.

 MZOS logoProjekt „Vježbanje nenasilne komunikacije“ provodi se uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene