HR EN

Požurite u klub za zapošljavanje

Klub za zapošljavanje Centra za održivi razvoj mjesto je pružanja individualizirane savjetodavne i edukacijske podrške nezaposlenim osobama s područja Imotske krajine. U njemu pružamo priliku nezaposlenima.

Uz osposobljavanja koja smo u ovom projektu organizirali, u Klubu za zapošljavanje COR-a provodi se individualna i grupna potpora u aktivnom traženju posla, stjecanju znanja i vještina: vježbanje pisanja kvalitetnog životopisa i motivacijskog pisma, priprema dokumentacije za natječaje za zapošljavanje, mjere HZZ-a i slično, čime nezaposlene pripremamo za aktivno sudjelovanje na tržištu rada.

Organiziramo radionice o stanju i potrebama lokalnog tržišta rada, radionice samoprocjene znanja, sposobnosti i vještina, radionice pisanja životopisa (Europass i drugi oblici) i motivacijskog pisma, radionice o pripremi i slanju potrebne dokumentacije, radionice o načinima traženja posla (portali i informiranje),  radionice pripreme na testiranje za posao, radionice sa simulacijama razgovora za posao, radionice o mjerama HZZ-a za zapošljavanje.

Klub za zapošljavanje nalazi se u Imotskom na adresi: B. Bušića 25, na 1. katu. Svi zainteresirani mogu se javiti mailom ili telefonom Centru za održivi razvoj (COR) radnim danima od 10 – 14 sati na:

021 410 274       098 540 538  ili cor.dalmacija@gmail.com

Dogovorit ćemo se oko termina za individualna savjetovanja.

Požurite… jer nove vještine su Vaša šansa!

Projekt „Nove vještine su moja šansa“ Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Centrom za ruralni razvoj CERURA, Učilištem VIRTUS – ustanova za obrazovanje odraslih i Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 999.958,19 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za održivi razvoj (COR).

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene