HR EN

Predstavljanje rezultata istraživanja potreba stanovništva Imotske krajine “Moje mjesto u zajednici”, u srijedu, 04. svibnja 2016.

Zora logo

Zora logo

Predstavljanje rezultata istraživanja potreba stanovništva Imotske krajine “Moje mjesto u zajednici” se odgađa  te će se održati u srijedu, 04. svibnja 2016. u Pučkom otvorenom učilištu – Imotski s početkom u 11 sati.

Zora logo

Poštovani,

predstavljanje rezultata istraživanja potreba stanovništva Imotske krajine “Moje mjesto u zajednici” se odgađa te će se održati u srijedu, 04. svibnja 2016. u Pučkom otvorenom učilištu – Imotski s početkom u 11 sati.

Centar za održivi razvoj je od studenog 2015. do veljače 2016. proveo istraživanje o potrebama i iskustvima građana/ki Imotske krajine na područjima: poticanja zaposlenosti i gospodarstva, dostupnosti i korištenju javnih sadržaja, učinkovitosti javne uprave i institucija, društvene solidarnosti, prometne i komunalne infrastrukture, društvenih, kulturnih i sportskih sadržaja, brige o zajednici i dostupnosti socijalnih usluga te prava marginaliziranih skupina.

Isto istraživanje provodili su naši partneri, Udruga Zora na području Međimurske županije i K-Zona na području zagrebačkog kvarta Trešnjevka. Ukupno je u istraživanju sudjelovalo više od 1000 ljudi iz sve tri lokalne zajednice.

Što je stanovništvu Imotske krajine najvažnije, koji su najčešći problemi s kojima su se susretali i koje aktivnosti planiramo provesti tijekom 2016. godine možete provjeriti na predstavljanju rezultata istraživanja „Moje mjesto u zajednici“.  

Posebno ističemo važnost rezultata ovog istraživanja za jedinice lokalne uprave, udruge i institucije koje planiraju aktivnosti za stanovništvo Imotske krajine.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do 02. svibnja 2016. na cor.dalmacija@gmail.com. 

Projekt Moje mjesto u zajedniciprovodi Udruga Zora s partnerima Centrom za održivi razvoj i K-Zonom, a podržan je od Fondova Europskog gospodarskog prostora, Kraljevine Norveške i Međimurske županije. Lokalni suradnici Centra za održivi razvoj su Dalmatinski odbor za solidarnost i Udruga mladih „Mladi u EU“.

Radujemo se skorom susretu!

 

footer cor

Poziv u .pdf dokumentu možete preuzeti ovdje.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene