HR EN

Uprava HEP-a zapošljava dva nova savjetnika

hep

hep

U kompaniji kažu da uzimaju nove kadrove zbog odlaska starih u mirovinu.

hep

Hrvatska je elektroprivreda 18. siječnja raspisala natječaj za zapošljavanje dvoje savjetnika Uprave, a kandidati su imali samo četiri dana da se jave na natječaj. Kao osnovni uvjeti za zapošljavanje na radno mjesto savjetnika u uredu uprave HEP-a i službi za potporu uprave HEP-a u oglasu su navedeni visoka stručna sprema, znanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i radno iskustvo od pet godina.

Kao radno mjesto posla naveden je Zagreb, a koeficijent vrednovanja posla savjetnika 5,60. Mnoge u HEP-u taj je natječaj iznenadio s obzirom na to da je u tijeku tranzicija vlasti i da se očekuje i promjena sadašnje uprave HEP-a koju je postavila bivša vlada. U HEP-u, pak, kažu da su za ta dva mjesta savjetnika uprave raspisali interni natječaj unutar HEP grupe sukladno internim pravilima HEP-a.

“Natječaj je raspisan radi potrebe popunjavanja radnih mjesta jer su dva savjetnika uprave krajem 2015. otišla u mirovinu”, navode u HEP-u.  U HEP-u nam nisu odgovorili na pitanje koliko se kandidata javilo na natječaj za savjetnike uprave kao ni na pitanje kolika je plaća savjetnika. No prema našim informacijama, savjetnik uprave dobiva oko 14.000 kuna neto mjesečno. Uprava Hrvatske elektroprivrede, inače, ima četiri savjetnika.

Izvor: poslovni.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene