HR EN

Prijave na natječaj “Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela”

turizam

turizam

Podsjećamo Vas da je objavljen natječaj “Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela”. Prijave na natječaj primat će se od 16. studenog 2015. do 31. prosinca 2016., odnosno do iskorištenja sredstava. Natječaj je namijenjen turističkom sektoru i bit će otvoren do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 304 milijuna kuna.

turizam

Natječaj iz europskih fondova namijenjen je turističkom sektoru i bit će otvoren do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 304 milijuna kuna.
Trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d1 „Poboljšan razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima“; Aktivnost 3d1.3 “Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela”.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 304 milijuna kuna. Poziv je namijenjen MSP-ima kako bi se potaknule  investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica jedne od sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli: hotel, aparthotel, turističko naselje, hotel baština ili difuzni hotel, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio, a s ciljem produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti MSP-a u turizmu.

Prijave na natječaj primat će se od 16. studenog 2015. do 31. prosinca 2016., odnosno do iskorištenja sredstava.

Dokumentaciju za natječaj možete potražiti ovdje: Natječajna dokumentacija

Izvor:poticaji.info

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene