HR EN

Prijavite se na trening „Prezentacijske vještine i javni govor“

  • ŠTO? Trening „Prezentacijske vještine i javni govor“
  • TKO?  10-15 polaznika
  • KADA?   21.-25. listopada 2019. od 16-19 sati
  • GDJE?  Klub za zapošljavanje (Trg Hrpina 1)
  • KAKO? Prijava: Osobne podatke (ime, prezime, kontakt) poslati na mail klub@mara-makarska.hr
  • ZAŠTO? Treninzi su prilagođeni mladim osobama koji su spremni uložiti u sebe, izaći iz svoje zone komforta i osigurati konkurentnost na tržištu rada.

U sklopu projekta ECERCITATIONE Makarska razvojna agencija MARA organizira prvu u nizu edukativnih aktivnosti. Trening Prezentacijske vještine i javni govor kreira i provodi Glorija Matić, soft skills trener i Learning Designer. Polaznici će imati priliku poboljšati svoje vještine prezentiranje kroz 15 sati vrlo interaktivnih treninga.

Program

Prvi dan se održava trening „komunikacija“ na kojem će polaznici naučiti koji su to sve dijelovi i elementi komunikacije, kako pravilno komunicirati prilikom prezentiranja te na što sve trebaju obratiti pažnju (glas, tijelo, riječi).

Drugi dan se održava trening „strah od javnog govora“ na kojem će polaznici otkriti (nove) metode suočavanja sa strahom, kako savladati taj strah raznim tehnikama.

Treći dan se održava trening „kako započeti sa zašto“ na kojem će polaznici naučiti kako pravilno, sažeti poruku koju želimo prenijeti određenoj publici i kako da ta poruka ostane s njima.

Četvrti i peti dan se održavaju treninzi na kojima će polaznici imati samo interaktivne vježbe na kojima će vježbati svoje prezentacijske vještine te će dobiti puno feedbacka i savjeta za daljnjim usavršavanjem svojih prezentacijskih vještina i javnog govora.

 Polaznici koji završe svih 5 treninga će dobiti certifikat o završenoj edukaciji.

 

mara-makarska.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene