HR EN

Radionica “Javna nabava u kontekstu korištenja ESI fondova”

rera2

rera2

JU RERA S.D. će održati dvodnevnu radionicu na temu „Javna nabava u kontekstu korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova“, 26. i 27. studenog 2015. godine, u prostorijama Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31, dvorana S2, 4. Kat.

rera2

JU RERA S.D. kroz Program jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj razini za učinkovito korištenje fondova Europske unije održati će dvodnevnu radionicu na temu „Javna nabava u kontekstu korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova“, 26. i 27. studenog 2015. godine, u prostorijama Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31, dvorana S2, 4. Kat.

Radionica je namijenjena prvenstveno predstavnicima lokalne i regionalne samouprave te javnih institucija koji su operativno uključeni u pripremu i provedbu EU projekata, a s glavnim ciljem stjecanja znanja o osnovama postupaka javne nabave kao temelja za pravilno planiranje tijeka i dinamike aktivnosti EU projekata.

Radionica će obuhvatiti teme zakonskog okvira, načela i postupaka javne nabave, procesa planiranja javne nabave, izrade dokumentacije za nadmetanje i vođenja E-nabave. Naglasak edukacije biti će na onim postupcima koje se najčešće koriste u slučajevima javne nabave u sklopu EU projekata. Dnevni red možete pronaći ovdje.

Prijave za sudjelovanje podnose se elektronskim putem na e-mail adresu mihaela.tomasevic@rera.hr, najkasnije do 24. studenog 2015. godine.

Izvor: rera.hr

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene