HR EN

Radionica u Imotskom 02. listopada 2017. – „Europska iskustva u upravljanju javnim dobrima: Berlin“

logo javno dobro

logo javno dobro

Radionica „Europska iskustva u upravljanju javnim dobrima: Berlin“ će se održati u ponedjeljak, 02. listopada 2017. godine u Info centru B.Paškala Vujčića 1, s početkom u 11 sati.

Centar za održivi razvoj poziva predstavnike organizacija civilnoga društva, lokalnih samouprava te sve zainteresirane građane na radionicu „Europska iskustva u upravljanju javnim dobrima: Berlin“ koja će se održati u ponedjeljak, 02. listopada 2017. godine u Info centru, B.Paškala Vujčića 1, Imotski, s početkom u 11:00 sati.

Na radionici će biti prenesena berlinska iskustva upravljanja vodnim resursima koje je donijela Snježana Petrušić sa studijskog posjeta Berlinu.

Projekt “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Više informacija o projektu: http://www.udd.hr/?page_id=8 .

 

Program radionice je u prilogu.

program radionice

Rujan, 2017.

logo javno dobro

 

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene