HR EN

Radionica za mlade – Znaš li svoja radnička prava?

Ciklus radionica “Znaš li svoja radnička prava?” provodi Savez samostalnih sindikata Hrvatske ( SSSH) u suradnji s  Mrežom mladih Hrvatske (MMH) u sklopu projekta Zajedno smo jači.

Radionica je namijenjena mladima do 35 godina starosti: onima koji tek traže posao, nezaposlenim mladima, studentima, učenicima, mladim radnicima i radnicama koji žele saznati više o svojim radničkim pravima.

Cilj radionice je informirati mlade o osnovnim radničkim pravima koja kao radnici imaju, predstaviti promotivni materijal o radničkim pravima za mlade „Mali vodič za veliku borbu“ te ih upoznati s načinima i mehanizmima zaštite kada se susretnu s nekim od povreda prava.

Radionice su poludnevne, u trajanju od četiri sati.

Radionice se održavaju u suradnji Mrežom mladih Hrvatske (MMH) i drugim partnerskim udrugama na različitim lokacijama diljem Hrvatske.

Radionica se provodi u sklopu projekta “Zajedno smo jači” koji traje od listopada 2018. do travnja 2020. godine, a sufinanciran je sredstvima Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Više na stranici.

Aktualno

Info centar

Kutak za nezaposlene